Aké strihy sú v tejto sezóne stále "in"?

07.03.2012 14:36

 

U oblekov ide predovšetkým o strihy zvýrazňujúce a tvarujúce postavu. To isté sa dá povedať o košeliach, ktoré by naviac mali mať i vyššie stojačiky. Veľmi módne budú i polokošele s gombíkmi, zipsom či rozhalenkou.

Tzv. street štýl by nemal byť ochudobnený o denimový oblek v dvojgombíkovej variante v kombinácii s tričkom, bermudy rôznych dĺžok apod. Čo sa týka nohavíc opäť sa vracajú do módy 6/8 dĺžka či kapsáče. Všetky nohavice by mali byť naviac ozdobené množstvom pásikov, zipsov a vreciek.

  • Látky a farebnosť

     

    Pre tohtoročnú sezónu boli vybrané látky s rozmanitým sfarbením, opäť tzv. opraného vzhľadu. Mimo klasických farieb je možné zvoliť i odvážnejšie designy látok s pruhmi alebo v štýle retro. Hitom tohtoročného leta bude exotický a svieži mix farieb, svetiel a materiálov. Na košeliach a tričkách sa budú objavovať kvetinové-havajské motívy, geometrické vzory, ale tiež safari štýl a trendové plastické efekty.

    Trendy tohtoročnej sezóny sú opäť zamerané predovšetkým na pohodlnosť nosenia a čo najľahšiu starostlivosť o oblečenie. Preto zostávajú obľúbené tzv. nežehliace úpravy látok. V popredí stojí bavlna, prírodné materiály (ľan) a štruktúrované reliéfne povrchy.

    Nezabúdajte na svoje drahé polovičky a buďte im radcami vo svete módy. Aj muži si zaslúžia byť "in".

Share |