Pánske mikiny

07.03.2012 12:52

 

Väčšina mužov všetkých profesií obľubuje voľnejší, neformálny štýl obliekania. Preto niet divu, že pánske mikiny patria do tej najčastejšie používanej časti mužského šatníka. Mikina je ideálny odev pre radu vonkajších a hlavne športových aktivít ktorým sa muži tak radi venujú. Muži všeobecne neradi nakupujú a neznášajú ak musia stráviť dlhší čas v obchode.

  • Ak sa rozhodnete pre nákup v kamennom obchode, nebude vám s najväčšou pravdepodobnosťou robiť výber vhodnej veľkosti väčšie problémy. V najhoršom prípade vyskúšate o niekoľko mikín viac. Ak ale rád nakupujete na internete a chcete tu zaobstarať aj mikinu, môže to znamenať problém. Ak sa mu chcete vyhnúť je vhodné voliť e-shopy, ktoré na svojich stránkach uvádzajú tabuľku veľkostí mierami aspoň cez prsia alebo brucho. Ak vami zvolený internetový obchod toto neuvádza, nezostane vám nič iné ako veľkosť odhadnúť. Potom voľte pre istotu mikinu o jednu veľkosť väčšie, než je vaša bežná konfekčnú veľkosť. Potom by ste mali mať istotu, že sa do vášho nového kúsku oblečenia bez problémov vojdete. A ak sa vám veľkosť predsa len nepodarí správne odhadnúť, väčšina obchodov umožňuje zakúpený tovar v stanovenej lehote bez problémov vrátiť alebo vymeniť.
  • Dnešný svet módy prináša neskutočné množstvo druhov mikín. Aj čo sa týka tohto kúsku oblečenia, každý z vás preferuje iný druh. Niekomu vyhovuje mikina s kapucňou, niekomu bez, niekto má rád mikiny so zipsom, iný zase mikiny preťahujúce sa cez hlavu. Na výber je aj množstvo potlačí, jednofarebné mikiny či kombinácie rôznych farieb a vzorov.
  • Smelo si dovolím tvrdiť že čo sa týka mikín, na trhu je to jedna z častí oblečenia, ktorého je neskutočne velký výber.
Share |